Eng
  • Eng
  • Deu
  • Fra

Een introductie

Over Turquoise meating

Goed eten en drinken in een ongedwongen sfeer

Welkom bij Restaurant Turquoise Meating, in ons restaurant in Amsterdam-Noord. Bij ons kan je de hele dag van ’s morgen vroeg tot’s avonds echt heel goed eten en drinken.
De inrichting zorgt voor een ontspannen en sfeervolle ambiance dat de verbeelding overtreft.

De meeste van onze klanten kennen ons als het Turkse restaurant Hanimeli en weten dat wij alleen hoogwaardig culinaire seizoensgebonden gerechten serveren.

Bij de opening van ons restaurant, waren we restaurant van en door de buurt, iedereen is welkom. Onze menukaart biedt voor iedereen wel iets lekkers.

Voor de onstpanneing kon je in Demliq, de cafe ruimte in een van de 4 aangesloten ruimtes, rustig bijkomen of de de hectiek van de dag achter je laten met een koud drankje of een heerlijke kop turkse koffie of thee.

De unieke inrichting, de ontspannen sfeer en de mogelijkheid om een biertje of een goede glas wijn bij je lunch of diner te bestellen, zijn altijd de andere onderscheidende kenmerken van Hanimeli geweest.

Voortreffelijk Turks of steaks eten in Amsterdam

De vraag naar een sfeervolle en ongedwongen omgeving, om echte Turkse specialiteiten te eten heeft de afgelopen jaren een enorme toevlucht genomen. Net zoals de vraag naar steak.

Echter het aanbod van goede steak is beperkt en de rust ver te zoeken in een hectische stad als Amsterdam.

Turquoise Meating de locatie bij uitstek om even rustig af te spreken, net aan de overkant van het Ij, om samen te genieten van de voortreffelijk smakende gerechten uit alle windstreken van Turkije, een Ossehaas, Rib-eye of T-bone.

Turquoise-Meating-Stierenkop-Logo-wit

MEDIUM, RARE of RAW?

Wij maken uw steak precies zoals u dat wilt.
Gezellig met het team eten bij Turquoise meating

Eten en drinken met een grote groep?

Lekker met een grote groep eten en drinken, dat is geen probleem. Wij adviseren alleen wel om even van te voren te reserveren. Wij kunnen dan eventueel de ruimte afstemmen op de groepswensen. Wij hebben een capaciteit voor groepen tot wel 100 personen.

Een aantal gerechten uit onze keuken

ReserverenOnline bestellen